BEROEPS IN UITDRIJVINGSslag HET VORMEN

LEVERANCIER VAN EBM-PRODUCTIEoplossingen

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certifications
Van goede kwaliteit hdpe de machine van het slagafgietsel voor verkoop
Van goede kwaliteit hdpe de machine van het slagafgietsel voor verkoop
Customers Reviews
Het is mijn eer de 1st buitenlandse klant te zijn nadat Baisu-de Machines estabilished. Sinds 2013 tot nu, loopt mijn machine goed en stabiel. Ik ben gelukkig om u te selecteren op dat ogenblik, maakten de prestaties van uw machine me niet ook neer, die vrij goed ben!

—— FABIO LADINO/COLOMBIA

Wij ontmoeten elkaar en kopen machines van Zonnestraalgroep bijna elk jaar aangezien wij samenwerking begonnen, is hun de diensteffeciency zo goed zoals hun machine lopende prestaties. Nadat onze nieuwe fabriek wordt gedaan, zullen wij meer machines kopen en zullen Mike uitnodigen om onze nieuwe fabriek te bezoeken.

—— QASSAM FATMA/PALESTINA

Ik ben online Chatten Nu

Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.
Bedrijf externe scène Bedrijf interne scène Werkend Team Workshoplay-out de klanten bezoeken Het werk Efficiency Installatie & het opdragen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BAISU
Aantal werknemers : 11~50
Jaarlijkse omzet : 4.5 Million-5.0 Million
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 40% - 50%

De Baisumachines werden gevestigd in 2012. Op dat ogenblik was het workshopgebied over 700m2, was de jaarlijkse machineoutput 7 reeksen, was het bedrijfsvolume ongeveer 500.000 USD, werden alle machines gemaakt voor binnenlandse markt.

 

In 2013, werd het workshopgebied vergroot aan 1150m2, was de jaarlijkse machineoutput 19 reeksen, was het bedrijfsvolume ongeveer 850.000 USD. Sinds 2013 Maart, registreerden wij offland bedrijf Sunray Group Limited en begonnen internationale zaken sinds Augustus, uitvoerden de 1st machine naar Colombia voor pvc-de flessen van het sportwater.

 

In 2014 September, veranderden wij workshop en het vergrote productiegebied aan 1650m2, 11m workshophoogte stond ons toe om grotere machines te maken. Ook werd het werknemersaantal verhoogd tot bezeten zelf-onderzoek en ontwikkelingscapaciteit om geïndividualiseerde machines te maken. De jaarlijkse machineoutput werd 35 reeksen, werd het bedrijfsvolume ongeveer 1,835000 USD.

 

In 2015 November, bewogen wij opnieuw onze workshop voor groter productiegebied 2250m2 en betere werkomgeving, met inbegrip van afzonderlijk het schilderen workshop en bureaugebied. Ondertussen in dit jaar, namen wij over sommige empolyees van het faillissement van een andere EBM-machinefabrikant om ons professioneel de dienstteam te bouwen. De jaarlijkse machineoutput was 46 reeksen, was het bedrijfsvolume ongeveer 2.300.000 USD.

 

In 2016 Augustus, werd de nieuwe workshop gebouwd voor metaalverwerking en machinekader productie. Tot het begin van Okt., hadden wij 45 reeksenmachines gemaakt om het bedrijfsvolume van 2015 te evenaren. Tijdens dit jaar, houden more and more oude klanten herhalend orden aan ons, houden wij ook helpend en steunend more and more nieuwe klanten om slag-vormend productengebied in te gaan. 

 

In 2017 Maart, bouwden wij de Machines van de verkoopmaatschappijzonnestraal die in onze stad, speciaal voor de internationale verkoop van onze uitdrijvingsslag het vormen machines de stad in worden gevestigd en marketing. Vergrootte ook het verkoopteam aan 6 personen die met routine elke week opleiden, om de stijgende ordehoeveelheid te ontmoeten en highten dienstenniveau aan elke klant. Het is een efficiënte voorbereiding voor onze volgende ontwikkelingsstap.

 

In 2018 April, wij aan de Tentoonstelling van CHINAPLAS deel Shanghai in de 1st keer namen om een stadium te maken in het internationale niveau professionele de industriemarkt, more and more klanten van de binnenlandse en overzee markt stellen van China die is begonnen om ons en onze slag het vormen machines te kennen. In deze markt toonden wij 60L dubbele laag accumulerend EBM-machine voor trommels en vaten speciaal, zijn uitstekend vakmanschap en gingen de verlaten bezoekers van het controlesysteem een vooruit diepe indruk.

Contactgegevens
Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Mike

Tel.: 86-512-58637820

Fax: 86-512-58637821

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)