BEROEPS IN UITDRIJVINGSslag HET VORMEN

LEVERANCIER VAN EBM-PRODUCTIEoplossingen

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Over ons

Dienst

Certifications
Van goede kwaliteit hdpe de machine van het slagafgietsel voor verkoop
Van goede kwaliteit hdpe de machine van het slagafgietsel voor verkoop
Customers Reviews
Het is mijn eer de 1st buitenlandse klant te zijn nadat Baisu-de Machines estabilished. Sinds 2013 tot nu, loopt mijn machine goed en stabiel. Ik ben gelukkig om u te selecteren op dat ogenblik, maakten de prestaties van uw machine me niet ook neer, die vrij goed ben!

—— FABIO LADINO/COLOMBIA

Wij ontmoeten elkaar en kopen machines van Zonnestraalgroep bijna elk jaar aangezien wij samenwerking begonnen, is hun de diensteffeciency zo goed zoals hun machine lopende prestaties. Nadat onze nieuwe fabriek wordt gedaan, zullen wij meer machines kopen en zullen Mike uitnodigen om onze nieuwe fabriek te bezoeken.

—— QASSAM FATMA/PALESTINA

Ik ben online Chatten Nu

Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.
Bedrijf externe scène Bedrijf interne scène Werkend Team Workshoplay-out de klanten bezoeken Het werk Efficiency Installatie & het opdragen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BAISU
Aantal werknemers : 11~50
Jaarlijkse omzet : 4.5 Million-5.0 Million
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 40% - 50%

 

Wij hechten groot belang aan de dienst en behandelen ernstig het. In onze mening, is de gehele de dienststroom verdeeld in pre-sale stadium, productiestadium, installatiestadium en na de verkoopdienst.

 

 

De goede communicatie met onze klanten om de details van het doelproduct te kennen, wilde outoput, bevestigt de geschikte slag het vormen machinemodellen en verstrekt gehele projectofferten. Al misverstanden of de mogelijke fout worden opgelost in dit stadium. Voor nieuwe handklanten, delen wij onze ervaring en brengen voorwaarts economisch productieplan, alles is maken correct van bij het begin.

 

 

Tijdens orde productiestadium, houden wij meldend productievooruitgang aan klanten van het maken van machinekader aan lading en levering, speciaal de testrapporten binnen elke keer van vorm het opdragen. Ondertussen, verstrekken wij ook het produceren van de tekening van de lijnlay-out en het werken van stroomschetsen volgens de fabrieksafmeting van klanten. De klanten zullen duidelijke indruk hebben op workshop en de regeling van het productiegebied voor te bereiden.

 

 

Na het controleren en de goedkeuring van de klant, schikken wij lading en de levering, verzamelt alle documenten voor douaneaangifte en ook hulpklant voor inklaring. Volgens de eis van klanten, kan de ingenieur voor en installatie worden verzonden die, die en suggesties geven om de productiestroom en arbeidsregeling van de klant te leiden opdragen trainining. 

 

 

Wij verlenen de tijd van de één jaarwaarborg, zullen alle die problemen door onze reden worden veroorzaakt door ons, de plannen van de probleemoplossing, vervingen delen verantwoordelijk zijn en de uitdrukkelijke kosten zullen door onze partij worden opgelost. Na waarborgtijd, herinneren wij klanten eraan om vervangstukken op tijd, en contact te kopen op tijd om normale pruduction te verzekeren. Ervaring het delen en de verre steunen behandelen de gehele levensduur van machines.

 

Contactgegevens
Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Mike

Tel.: 86-512-58637820

Fax: 86-512-58637821

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)