BEROEPS IN UITDRIJVINGSslag HET VORMEN

LEVERANCIER VAN EBM-PRODUCTIEoplossingen

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

Certifications
Van goede kwaliteit hdpe de machine van het slagafgietsel voor verkoop
Van goede kwaliteit hdpe de machine van het slagafgietsel voor verkoop
Customers Reviews
Het is mijn eer de 1st buitenlandse klant te zijn nadat Baisu-de Machines estabilished. Sinds 2013 tot nu, loopt mijn machine goed en stabiel. Ik ben gelukkig om u te selecteren op dat ogenblik, maakten de prestaties van uw machine me niet ook neer, die vrij goed ben!

—— FABIO LADINO/COLOMBIA

Wij ontmoeten elkaar en kopen machines van Zonnestraalgroep bijna elk jaar aangezien wij samenwerking begonnen, is hun de diensteffeciency zo goed zoals hun machine lopende prestaties. Nadat onze nieuwe fabriek wordt gedaan, zullen wij meer machines kopen en zullen Mike uitnodigen om onze nieuwe fabriek te bezoeken.

—— QASSAM FATMA/PALESTINA

Ik ben online Chatten Nu

Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd. Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.
Bedrijf externe scène Bedrijf interne scène Werkend Team Workshoplay-out de klanten bezoeken Het werk Efficiency Installatie & het opdragen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BAISU
Aantal werknemers : 11~50
Jaarlijkse omzet : 4.5 Million-5.0 Million
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 40% - 50%

 

Co. van de de MACHINESvervaardiging van ZHANGJIAGANG BAISU, Ltd is een professionele fabrikant van Uitdrijvingsslag het Vormen Machines, die meer dan 14 jaar werkervarings in EBM-het ontwerp, de productie, het reviseren, de dienst en het projectoplossingen bezitten van machines.

 Onze productregel behandelt de ononderbroken EBM modellen van 0~30L, hoge snelheids automatische EBM modellen, 30~500L die EBM-modellen, de grote EBM modellen van 1000~3000L accumuleren. Onze machines worden wijd gebruikt in verpakking en het veroorzaken van de industrieën van chemisch product, voedsel & het drinken, medisch, automobiel, verkeersveiligheid, recreatiefaciliteit, gezinsleven en communale faciliteiten. Wij verstrekken de volledige oplossingen voor een gehele producerende lijn van projectpunten.
 


Naast onze Chinese binnenlandse markt, zijn onze slag het vormen machines ook uitgevoerd naar Europ, Medio Oost-, van Afrika, van Zuid-Amerika en van Azië landen. De dienst behandelt productanalyse, projectsonsultation, productieopvolgende, die en na de verkoopdiensten uitvoeren.

 Wij hebben rijpe technologie en technieken voor multi-layer co-extrusie, hoge snelheid en de hoge automatische slag het vormen machines, kunnen ook onze klanten helpen voor het veroorzaken van lijnlay-out en het veroorzaken van stroomregeling. De kwaliteit van onze machines is goed en betrouwbaar, is de het werk levensduur meer dan 14 jaar. U bent warm welkom om samenwerkingsverhouding op lange termijn met ons te vestigen!

 

Contactgegevens
Zhangjiagang Baisu Machinery Manufacture Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Mike

Tel.: 86-512-58637820

Fax: 86-512-58637821

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)